Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

BLACK DIAMOND - Carbon Graphite

BLACK DIAMOND
a Liqui Moly nagyteherbírású gépjárművekre fejlesztett, kiváló minőségű kenőanyaga.

Black_diamond_csomag

 

A Carbon Graphite szilárd adalékként való alkalmazása számos előnyt rejt magában:

- A csúszási sebesség és a terhelés növekedésével a Carbon Graphite súrlódási tényezője csökken. Ez az egyedülálló tulajdonság az oka a kiváló kopáscsökkentő hatásnak. A súrlódási energia csökkenésével kisebb az érintkező gépelemekben képződő veszteséghő, így a motor hatásfoka javul, amely üzemanyag-fogyasztás csökkenésben jelentkezik.

- A motorolajokban és hajtóműolajokban általánosan alkalmazott cink tartamú (ZnDPP) kopáscsökkentő adalékok csak közepes terhelés és hőmérséklet esetén fejtik ki hatásukat, és a hőmérséklet növekedésével hatékonyságuk drasztikusan csökken, ekkor a kopási értékek nőnek. Ezzel szemben a Carbon Graphite a 100-350 0C tartományban fejti ki optimális hatását függetlenül a terhelés mértékétől.

- A korábbi kopásokból adódó felületi hibákat és egyenetlenségeket képes csökkenteni.

- Egyedüli védelmet nyújt a száraz- és vegyes súrlódási állapotokban fellépő intenzív kopások ellen.

- A Carbon Graphite-tal adalékolt motorolajokkal két kenőanyag együttes hatását kapjuk.

- Felhasználói tapasztalatok szerint a haszongépjárműveknél 100 km-enként 4-6 literrel csökkenthető az üzemanyag fogyasztás normája.

MIÉRT JELENT MEGTAKARÍTÁST A BLACK DIAMOND MOTOROLAJ?

A nemzetközi piacelemző cégek kimutatásai alapján a motorolajokra fordított éves kiadás összege nem teszi ki a gépjármű fenntartási költségének 1%-át sem! A gazdasági számítások alapján végzett elemzések egyértelműen bizonyítják, hogy az üzemanyag fogyasztásnál elérhető megtakarítás 400-szor kifizetődőbb, mint a motorolajok várárlásánál jelentkező árkülönbség .

 

A MINŐSÉG A LEGJOBB BEFEKTETÉS

A legnagyobb mértékű üzemanyag megtakarítást a Black Diamond motorolaj, a Liqui Moly motoröblítő és a Liqui Moly üzemanyag adalék együttes alklamazásával érheti el.

TAKARÍTSON MEG ÖN IS MILLIÓKAT..

Ha kíváncsi, hogyan tud lefaragni költségeiből egy méretes darabot, tekintse meg tájékoztató jellegű adatainkat, amik kiválóan szemléltetik azt a tényt, hogy a Black Diamond termékei, kiegészítve bizonyos Liqui Moly termékekkel, óriási megtakarítást jelenthetnek vállalkozásának!


Kérjen egyedi árajánlatot!
A Liqui Moly termékek használatával garantáltan faraghat üzemanyagköltségéből!

 

Elérhetőségünk:

+36 30 212 81 44
Webáruház készítés