Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

SZENNYEZŐDÉSEK A BEFECSKENDEZŐ SZELEPEN

2020.05.12 09:11
A LIQUI MOLY Diesel Öblítő eltávolítja a szennyeződéseket a befecskendezőszelepekből

 

HÁROMFÉLEKÉPPEN HASZNÁLHATÓ:

Az adalék az üzemanyagtartályba kerül. Ilyen módon nemcsak a befecskendezőszelepeket tisztítja, hanem a teljes üzemanyagrendszert is, és védelmet nyújt a korrózióval szemben. Emellett a Diesel Öblítő megnöveli a gázolaj cetánszámát is.

Jellemzően megelőzési céllal használják, hogy a befecskendezőszelepeken ne is alakul hassanak ki lerakódások. Egyszerű használatának köszönhetően a Diesel Öblítő közvetlenül az autósoknak is értékesíthető.


Ehhez ki kell nyitni az üzemanyag-vezetéket, a nyitott véget az adalékflakonba kell helyezni, és be kell indítani a motort. Ekkor gázolaj helyett tisztán adalékkal jár a motor. Ez biztosítja a maximális tisztítási hatást. A lerakódások leoldódnak, és a kipufogógázzal együtt elhagyják a motort.

 


Akkor merül fel, ha úgyis sor kerül az üzemanyagszűrő cseréjére. Ahelyett, hogy az új szűrőt dízelolajjal töltenék fel, Diesel Öblítőt használnak erre a célra. A hatás ugyanaz, mint a második módszer esetében.
A motor egy ideig tisztán adalékkal jár, ezzel pedig eltávolítja a legmakacsabb lerakódásokat is. Ez az alkalmazási mód a rutinátvizsgálások keretében végezhető el.
A lerakódások lassan, alig észrevehetően alakulnak ki. A Diesel Öblítővel történő tisztítás gyors és azonnali hatást fejt ki, amelyet az autósok azonnal érezhetnek és hallhatnak.

A dízelporlasztók, illetve injektorok cseréjével szemben ez a megoldás rendkívül költségtakarékos. A semmittevés sem megoldás. A LIQUI MOLY dokumentált olyan eseteket, amelyekben a szennyezett befecskendezőszelepek nem porlasztották el kellően a gázolajat, hanem egy vékony sugarat fecskendeztek be, amely begyulladt.
Az égő üzemanyagsugár mindig ugyanoda érkezett meg a dugattyúra, míg végül lyukat vágott bele.

Az ilyen drága motorkárosodás megelőzhető lett volna, ha az autós időről időre egy kis pénzt fektetett volna a LIQUI MOLY Diesel Öblítőbe.

 

A FENTI TERMÉKET ITT TUDJA MEGTEKINTENI

 

Webáruház készítés